logo

El perquè d’un llibre

No vull robar-vos gaire temps. Avui és un dia molt important per a mi i m’agradaria que el compartíssiu amb mi. És un repte i tinc l’esperança que amb la vostra ajuda, i entre tots, el superem. Avui surt a la llum el projecte d’un llibre en què porto treballant més d’un any. El camí per arribar fins aquí ha estat llarg i encara queda molt per recórrer. Són molts dies i moltes hores de feina, però ho tornaria a repetir una i mil vegades perquè les vivències i els sentiments que he tingut el privilegi de gaudir compensen tot l’esforç.

Ara poso a les vostres mans aquest projecte que va començar només amb l’ànim de ser testimoni i deixar constància dels nostres temps i de la nostra lluita, la del poble català pel seu dret a ser i a decidir el seu futur. Totes les persones que m’he anat trobant durant aquests dies són les que m’han esperonat mentre em preguntaven “… i què en penses fer?”. Potser perquè ja tinc una edat i encara conservo el romanticisme de tenir un llibre a les mans, o perquè això d’internet és meravellós fins que un dia se’n va la llum i et quedes amb un pam de nas, o perquè senzillament un llibre sempre és allà, a prop teu, a la tauleta de nit o al menjador; a la prestatgeria, sempre a un cop d’ull i disposat a ser compartit, com aquell àlbum de fotos que la família mirava aplegada.

Potser no en som prou conscients: estem fent història amb majúscules i aquest llibre només pretén recordar-nos que som grans i capaços de fer grans coses: de sortir al carrer sense violència però amb la fermesa de les nostres conviccions, de parlar alt i clar, de treballar tots plegats per a fer realitat els nostres somnis, d’entendre les posicions oposades i respectar-les sense deixar de fer el nostre camí tot fent passos endavant en el nostre anhel, i de lluitar amb seny, força i rauxa. Tot això és el que jo he vist, i alegria, il·lusió, emoció, sentiments a flor de pell, esperança, fe… i l’únic que puc fer és posar-ho damunt del paper per a què tots en gaudim, en siguem un pèl més conscients i perquè quan siguem més grans i la canalla ens pregunti, els hi puguem explicar i ho puguin veure amb els seus propis ulls.

Aquest, si tot va bé, serà el meu primer llibre. És tot un repte i una gran responsabilitat, però també un gran honor disposar de la vostra confiança. He treballat i seguiré treballant tant bé com sé i amb el cor a la mà. M’he emocionat fent la feina i m’omple d’alegria que el meu primer llibre sigui sobre el meu poble, sobre el meu país, i parli d’un anhel que, com vosaltres, també sento arrelat a dins meu des que tinc ús de raó.

 

Us demano que mireu el projecte a: http://www.totsuma.cat/projecte/1249/2014-un-poble-un-pais-un-anhel i que si us sembla atractiu hi participeu amb la compra del llibre i ho expliqueu als vostres familiars, amics i coneguts, tota ajuda és important. Ho podeu difondre a les vostres xarxes i participar amb preguntes o suggeriments. Aquí baix us deixo els enllaços del meu twitter i de la nova pàgina web on podreu fer seguiment del projecte, i la pàgina de Facebook i el twitter del projecte a través dels quals també en podreu estar informats.  Entre tots ho farem possible!!! Col.labora per a què “2014: un poble, un país, un anhel”, el llibre de la història del procés pugui ser a les nostres mans ben aviat.

 

www.roservilallonga.com

@roservilallonga

facebook.com/roservilallonga

@poblepaisanhel

 

 

Gràcies pel vostre suport!

 

Una abraçada ben forta!

  • Share

Deja tu comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>