logo

Sobre mi

Roser Vilallonga

Vaig néixer en una clara nit d’abril del 1.960, per tant el nou segle m’enxampa amb aires de quarantona.

El “concepte fotogràfic” de la meva infància el va ocupar una càmera instamàtic amb cub-flaix, fins que un dia, acabats de fer els 16 anys, vaig trobar amagada en un racó del calaix del bufet una càmera de manxa que els pares ja no feien servir perquè “…això es difícil, no s’entén i les fotos no surten sempre bé…”.

Aquesta dificultat en forma de llum, diafragma i obturador em va captivar fins els punt que vaig decidir que volia ser fotògrafa. La mare em va prevenir i amb molta saviesa va sentenciar: “no, que els fotògrafs es moren de gana… es millor que estudiïs una carrera…”. No li puc retreure res, ans al contrari, ja que “a grosso modo” tenia raó.

I així va ser com la fotografia es va convertir en una afició on refugiar-me, fins que en plena crisi dels 30 em vaig dir: “ara o mai”, i així vaig començar, poc a poc, amb esforç i dedicació el meu trajecte professional.

He de reconèixer que vaig tenir la sort de ser a l’instant precís en el lloc oportú, i que el recolzament de la família, els amics i els companys fou i és la meva pedra filosofal.

Actualment formo part de l’equip de fotògrafs del diari La Vanguardia.

 

Post Data:

En totes les aventures sempre hi ha qui t’acompanya i et fa costat, jo no em puc queixar, sempre he tingut bons companys de viatge. Fins fa poc el Valentin Linares era el meu guia en aquest, per a mi, complicat món de la World Wide Web. Gràcies Valentin!

Ara en aquesta nova etapa en la que ens hem complicat més la vida amb les traduccions al castellà i a l’anglès he tingut la sort de poder comptar amb en Sebastian Gersbach, admirat professor i amic, que ha estat capaç de posar ordre visual i informàtic a tota la pàgina web, i amb l’Anna Nuñez que ha corregit tots els textos i els ha traduït, i espero que seguirà fent-ho, a l’anglès.

Sense ells això que esteu veient hagués estat impossible. Gràcies de tot cor!

DESENVOLUPAMENT WEB
Sebastian Gersbach
sebastian@cocoand.com
www.cocoand.com

CORRECCIÓ LITERÀRIA I TRADUCCIÓ A L’ANGLÈS
Anna Nuñez
annanunvil@gmail.com